Meniu Închide

Servicii

OFERIM SERVICI DIN 2017

Gazduire Web

Alege solutia de gazduire pentru orice tip de website sau magazin online pentru viteza sporita, resurse nelimitate si securitate crescuta.

Graphic Design

Categoria design-ului este considerata si grupul comunicarii vizuale, iar noi realizam identitatea prin logo, afise sau banner publicitar.

Site Prezentare

Ne axam pe diversitate, creativitate si eficienta, site-urile noastre avand un design simplu, modern, elegant si profesional in acelasi timp.

Magazin Online

Un magazin online, presupune imbinarea abilitatilor si trebuie sa combine aspectul  cu programarea, continutul cu armonia culorilor.

Optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare este un proces care nu se termina intr-un anumit punct si care ne ofera rezultate pe termen lung.

Promovare SEM

Strategii complete, de la cresterea numarului de vizite la vanzarile online. Fii inaintea competitiei prin reclame la momentul potrivit.

Aplicatii Mobile

Transformam ideile tale în produse personalizate! Dezvoltam solutii software la cerere in funcție de nevoile specifice fiecarei companii.

Conceptie Brand

Punem bazele unei companii inca din primul punct de alegere al numelui, identitate vizuala, pana in ultimul punct de lansare in online.

Marketing Online

Dezvoltam pentru tine campanii de marketing online, astfel incat compania ta sa fie vizibila la un nivel mult mai prosper online sau offline.

Mentenanta Web

Serviciul nostru vine in sprijinul companiilor prin asigurarea intregului suport necesar administrarii si dezvoltarii oricarui tip de website.

Content Copywriting

Oferim solutii eficiente de promovare prin scriere de continut pentru orice domeniu, incepand cu texte de website pana la conferinte de presa.

Securitate Cibernetica

Punctul culminant din afacerea ta online este securizarea datelor tale cat si ale clientilor. Oferim servicii de testare sau securizare cibernetica.