Meniu Închide

Servicii

Experienta Servicii

Realizam si optimizam de cel putin 13 ani

Realizare Website

Realizarea unui website sau Magazin Online, presupune imbinarea mai multor abilitati. Un site trebuie sa combine design-ul cu programarea, continutul cu armonia culorilor. Noi iti punem la dispozitie toate acestea si te consiliem astfel incat site-ul tau sa iasa in evidenta si sa-si atinga scopul propus.

Ne axăm pe diversitate, creativitate și eficiență, site-urile noastre având un design simplu, profesional și elegant în același timp.

Optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) presupune un proces care nu se termina intr-un anumit punct si care ne ofera rezultate pe termen indelungat. Este foarte important sa continuam sa optimizam site-ul chiar si cand ajungem in topul cautarilor. Sunt mai multe avantaje pe care le aduce prezenta in topul cautarilor.

Asadar, SEO este folosit ca proces pentru optimizarea continutului online oferit de cautarea facuta intr-un motor de cautare, prin intermediul anumitor cuvinte cheie.

Mentenanta Web

Site-ul web trebuie intretinut pentru a rula in parametrii optimi si a genera conversii si lead-uri. Cu un site bine optimizat, ajungi la clienti, vinzi produse sau servicii si aduci venituri mai mari companiei tale. Scopul fiecărui proprietar de afacere este de a crea un flux constant de profit și, în mod ideal, de a conduce o afacere care nu are nevoie ca acesta să fie acolo tot timpul.

Serviciul nostru de mentenanta web, vine in sprijinul companiilor prin asigurarea intregului suport necesar administrarii, promovarii si dezvoltarii site-ului web.