Meniu Închide

Noul update WhatsApp

După cum probabil ştiţi, WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicaţii de mesagerie online, la momentul de faţă fiind sub aripa programatorilor de la Facebook.

Are peste 1 miliard de utilizatori şi a fost cumpărată în anul 2014 de către Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari, acum ajungând să devină una dintre cele mai bune aplicaţii din lume.

Recent, WhatsApp a primit un update major, ce aduce odată cu el 5 schimbări interesante:

  • S-a adăugat funcţia „in-play zoom” în video-uri cu rolul de a ajuta utilizatorii să vadă mult mai aproape anumite elemente, explorandu-le mai în detaliu doar prin simplul gest pinch with two fingers.
  • Sistemul de distribuire a fotografiilor a fost îmbunătăţit, acum aplicaţia punând la dispoziţia utilizatorilor o gamă mai variată de opţiuni. De asemenea, pentru a activa noua funcţie, tot ceea ce trebuie să faci este să selectezi „Photo/Video Library” şi să alegi aplicaţia către care vrei să se trimită.
  •  Mai mult decât atât, cei de la Facebook au hotărât că WhatsApp reprezintă un mediu sigur pentru schimbul de date, tocmai de aceea compania a adăugat posibilitatea trimiterii fişierelor în format PDF.
  • S-au rezolvat problemele cu stocarea.
  • Ultima funcție, dar şi cea mai importantă, ţine de partea de design a aplicaţiei. Odată cu update-ul utilizatorii îşi pot schimba culorile în background, inclusiv să adauge o fotografie din librărie.

Toate aceste schimbări pot fi adăugate în aplicaţie, prin activarea funcţiei de update.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?