Meniu Închide

Magazin Online – gratuit

Datorita situatiei dificile in care ne aflam, noi, cei de la Center Web, ne luam angajamentul de a realiza 30 de site-uri firmelor care au ca domeniu de activitatea livrarea produselor alimentare. Acestea sunt realizate complet gratuit!

Site-urile beneficieaza de toate optiunile necesare livrarii comenzilor, informatii, adaptarea pentru telefon/tableta, cat si de protectia acestuia in cazul atacurilor cibernetice.

Nu percem taxe ascunse sau o perioada in care trebuie sa achitati aceste proiecte, totul se va face non-profit, incercand sa ajutam distribuirea alimentelor necesare.

Am luat in calcul si raspunsul la intrebarea “cu ce ajuta un magazin online?”, firmelor care preiau comenzi telefonic si nu online.

Aceasta trecere in mediul online, poate reprezenta: vizualizarea usoara a produselor cat si pretul acestora, compozitia, automatizarea comenzilor, pastrarea arhivelor cu datele clientilor de livrare, cat si o strategie de marketing in functie de ideile fiecarui antreprenor.

Fonduri necesare:

Domeniul web (www.site.ro): 52 lei/an

Gazduire domeniu web : 5 lei/luna

Din pacate acestea nu se afla in grila serviciilor pe care le oferim, dar pot fi achizitionate de la o alta firma partenera.

Avem rugamintea de a nu profita de aceasta campanie si sa intelegem faptul ca trebuie sa ne ajutam pentru a depasi aceste momente si sa ramanem in casa!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *