Meniu Închide

Despre Noi

Avem  valori pe care le promovam atat in cadrul echipei, cat si in raport cu clientii nostri. Punem accent pe sinceritate, transparenta, responsabilitate si incredere. Am transformat in misiunea noastra dezvoltarea proiectelor sustenabile care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Robert Pana – CEO & FOUNDER

Credem mult in viziunea pe care o putem transforma in realitate, dar putem face asta doar daca ne dorim cu adevarat sa ne atingem scopurile. Te-ai gandit vreodata la ceea ce iti doresti? la ceea ce este cu adevarat important pentru tine?

Asata inseamna ca de cate ori incerci ceva nou, inveti ceva, chiar daca rezultatul nu este unul rasunator, iar fiecare experienta de invatare te aduce mult mai aproape de visul tau.

Vrei sa it ispun un secret? Nu exista esec!

Te poti uita si pe profilul personal de Facebook:

96259387_3209669215765126_8432450987502862336_n

Suntem alaturi de clientii nostri si dupa finalizarea proiectelor, oferindu-le consultanta in vederea maximizarii utilitatii acestora, oferim servicii de webdesign (site-uri web, interfete de administrare, aplicatii online), optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online prin intermediul bannerelor sau a reclamelor contextuale.

Pentru ca stim, succesul unui proiect este dat de planificarea sa initiala. Pentru ca oferim importanta binemeritata a lui “inainte”, incercand sa il eliminam pe “dupa”. Pentru ca tratam fiecare proiect ca pe un nou business, cand inceputul este un punct esential in stabilirea succesului, iar implicarea este la nivelul tuturor departamentelor care, in mod general, compun o agentie web. Pentru ca preventia este una dintre politicile noastre, menite sa elimine pierderea de timp si bani pentru clientii nostri, iar eliminarea ambiguitatilor ne ofera un punct de plecare in conformitate cu dorintele, necesitatile si bugetul clientilor nostri. Pentru ca stim ca totul este perfectibil si de aceea suntem pregatiti sa imbunatatim si sa remediem, gestionand eficient si eficace orice situatie aparuta pe parcursul dezvoltarii proiectelor.